Languages

Cantab bedrijfsprofiel

Cantab is in 1991 gestart en heeft zich van meet af aan gespecialiseerd in het aanbieden van B2B-marketingdiensten aan organisaties in de IT, telecommunicatie en zakelijke dienstverlening. Dankzij onze kennis van deze sectoren leveren wij een duidelijke bijdrage aan het succes van honderden klanten, zoals bekende blue chips en meer regionaal opererende bedrijven.

Na de start in Nederland hebben we onze internationale ambities al snel geconcretiseerd door kantoren te openen in Gent, Parijs en Londen. Er werken bij Cantab 80 marketeers die B2B-campagnes uitvoeren over de gehele wereld. Onze adviseurs en marketeers spreken een veelvoud aan talen en opereren in een dynamische, multiculturele omgeving.

Wij bieden onze klanten een breed spectrum aan marketingdiensten, variƫrend van whitepapermarketing tot onlinemarktonderzoek, en van e-mailcampagnes tot telefonische leadgeneratie. Om bij te dragen aan het vinden van een oplossing voor marketingvraagstukken kunnen wij ook interimmarketingspecialisten bij klanten detacheren.

Cantab is financieel onafhankelijk en is in handen van de managers/oprichters.

Contact

Benieuwd wat uw mogelijkheden zijn?

Netherlands

Cantab Marketing Services BV
Paasheuvelweg 26
1105 BJ Amsterdam
T +31 20 400 21 16
F +31 20 400 21 26
info@cantab.nl

 

 

Belgium

Cantab Belgium B.V.
Oefenpleinstraat 7 Bus 201
9050 Gentbrugge
T +32 9 220 39 31


info@cantab.be